Bejelentkezés
Nem vagy csatlakozva a szerverre!
Connect to server
Server status

Address: ts.agentteam.net

Loading...
Adminlist

Group icon Main Owner

iSecretOffline

TobikaOffline

janiadlerOffline

Group icon Administrator

zsoelekOffline

T0miOffline

ExTaZy Vektor- Team Slovakia!Offline

GeretOffline

Nem AndroidOffline

Group icon Moderator

RaZeRPalaOffline

KikkirikOffline

KobEOffline

TomySOffline

Gábor/zerochanceOffline

kingofpopkOffline

kikkirikOffline

Group icon Operator

R3HABOffline

malackukacOffline

Cloudhunter77Offline

Kapcsolat

Server Rules


Felhasználási feltételek1. Szerver

1.1 Az AgentTEAM TeamSpeak3 szerver KIZÁRÓLAG közösségépítési céllal jött létre. A meglévő és kiérdemelt jogokat átruházni másra, avagy nyereségszerzésre, avagy üzleti célokra felhasználni TILOS!


2. Szolgáltatás igénybevétele

2.1 Az AgentTEAM által üzemeltett szerveren a szabályok nem ismerete nem mentesít a szabályok alól. A felhasználó az első csatlakozásakor a szabályzatot automatikusan elfogadja jelen felhasználási feltételeket.

2.2 A szolgáltatásunk igénybevétele csak természetes személyek számára engedélyezett, amennyiben a felhasználó kiskorú, és úgy veszi igénybe a szolgáltatásainkat abban az esetben úgy tekintjük hogy a törvényes képviselő engedélyezte számára.


3. Kötelezettségek

3.1 Abban az esetben, ha a gyanú felmerül hogy harmadik fél is hozzáfér az adott „Identity”-hez és gyanús viselkedést produkál, abban az esetben biztonsági okokból a felhasználó meghatározatlan ideig kitiltásra kerül.


4. Kötelezettségből adódó következmények

4.1 Az AgentTEAM nem felel azokért a károkért, amelyeket egy felhasználó kötelezettségszegéséből ered.

4.2 Az AgentTEAM nem felel azokért a károkért, amelyeket egy felhasználó egy másik felhasználóval szemben követ el. Ebben az esetben viszont az AgentTEAM csapata dönthet úgy, hogy a vétkes felhasználó számára meghatározatlan ideig kitiltása kerül, ezzel megtiltva a szolgáltatások elérését.


5. Használati díjak

5.1 A szolgáltatásunk használata INGYENES.


6. Szerződés megszűnése

6.1 A szerződést bármikor mindkét fél felmondhatja. A felmondásnak határideje nincs, azonnali hatállyal felbontásra kerül a megállapodás.

6.2 Amennyiben a felhasználó megszegi a jelen szerződésben foglaltakat, a AgentTEAM bármikor azonnal felbonthatja vele a szerződést. Az AgentTEAM jogosult az inaktív felhasználok jogainak törlésére is!


7.Adatkezelés

7.1 Az AgentTEAM személyes adatokat csak a felhasználó beleegyezésével tárol.

7.2 A tárolt adatokat az AgentTEAM NEM szolgáltatja harmadik fél számára. [pl: IP-cím]

7.3 Adatvesztésért az AgentTEAM NEM vonható felelősségre, amennyiben az rajta kívülálló okból következik be. [pl.: Természeti katasztrófa, áramszünet, internetszolgáltató hibája, beázás, stb…]


8. Vegyes rendelkezések

8.1 Tilos a felhasználónak megkerülnie az AgentTEAM szabályzatát, avagy kiskapukat keresni. [vagy törekedni arra.]

8.2 Az AgentTEAM fenntartja a jogot jelen szerződés megváltoztatására. A változásról a felhasználókat 14 nappal az életbe lépés előtt köteles tájékoztatni. A tájékoztatás az AgentTEAM szerverén, avagy közösségi oldalán történik. Az AgentTEAM felhívja a felhasználók figyelmét a kéthetes határidő, a felszólalási jog jelentőségére, és a hallgatási jog jelentőségére, és a hallgatási jogi következményeire.


9. Tiltott tevékenységek

9.1 Tilos a politikai, vallási, vagy hovatartozással kapcsolatos szélsőséges nézetek közreadása, tiltott önkényuralmi jelképek alkalmazása, vallási és etnikai közösségek, kisebbségek elleni nyílt avagy burkolt uszítása.

9.2 Tilos más ember rágalmazása, fenyegetése, kétes helyzetek generálása.

9.3 Tilos a 18+ Avatar képek, és a sértő képek használata.

9.4 Tilos a kommunikációt ellehetetleníteni azaz Floodolni/Spammelni illetve a folyamatos Bökdösés/Panasz/Privát üzenet túlzott, és kéretlen használata.

9.5 Tilos a gusztustalan, vagy jó ízlést sértő hangok kéretlen továbbítása a mikrofonba [szellentés/böfögés stb..]

9.6 Tilos más emberek megzavarása a tevékenységeik közben.

9.7 Tilos más felhasználok engedélye nélkül felhasználni az ö profilképét/személyes adatait avagy más egyéb szellemi termékét.

9.8 Tilos más felhasználók megalázása.

9.9 Tilos az AgentTEAM ÖSSZES szerverén az engedély nélküli hangfelvétel készítése.

9.10 Tilos szándékos hangtorzítás, rossz mikrofon, zene bejátszása, hangos ordítozás

9.11 Tilos más szerverek reklámozása/promozása.

9.12 Tilos más weboldalak, webes szolgáltatások, pornográf/rasszista/fasiszta és egyéb jó ízlést sértő tartalmak elhelyezése, reklámozása, linket továbbítása a szerveren.

9.13 Tilos a folytonos szobából ki-be járkálás.

9.14 A szerveren az úgynevezett „Netikett” betartása kötelező.

9.15 Tilos más, megtévesztésre alkalmas jelek elhelyezése a névben/szobanévben és más egyéb helyeken.

9.16 Tilos a kommunikáció során az erős háttérzaj [megítélése a közösség toleranciájától függ.

9.17 Kiejthetetlen, értelmetlen név/szobanév használata, illetve az AgentTEAM által használt globális jelek, ikonok egyéni felhasználása engedély nélkül.


10 Tiltott tevékenységek értelmezési útmutatója

10.1 A fentiek megszegése az AgentTEAM TeamSpeak3 szerverről való azonnali meghatározatlan idejű kitiltást/jogosultság megfosztását vonhatja maga után.

10.2 Az AgentTEAM TeamSpeak3 szerverről való kirúgás/kitiltás esetén az AgentTEAM csapat tagjai MINDEN esetben leírja az intézkedésének okát. Ezt a félreértések elkerülése miatt minden esetben olvasd el mielőtt kérdeznél!


11. Képi/írási anyagok felhasználása

11.1 Az AgentTEAM tulajdonát képzik minden írott és képi anyag [szabályok, írások képek, ikonok] Felhasználásuk kizárólag előzetes írásbeli hozzájárulás esetén engedélyezett!


12. Csapattagokra vonatkozó szankciók

12.1 A szabályok illetve az ÁSZF-ben összefoglaltak az AgentTEAM csapat tagjaira is érvényesek. Így ha visszaélést tapasztalsz akkor jelezd számunkra az elérhetőségeink egyikén. A szabályt megszegő csapattag elbírálása megegyezik egy átlag felhasználóéval, ebből kifolyólag NINCS KIVÉTEL!


13. Szobákra vonatkozó szankciók

13.1 A szerveren egy Felhasználónak a szobájának maximum 5 mellékszobája lehet [alszoba]